Čo mám robiť s 2%?

Milí priatelia😊, blíži sa termín plnenia daňových povinností a my sa opäť uchádzame o Vaše 2%. V minulom roku sme mohli aj vďaka Vám zrealizovať množstvo aktivít. Pridáte sa k nám aj tento rok?💪

Link pre podrobné info: https://www.ozichtys.sk/?page_id=1011

Rok 2022 bol pre nás veľmi náročný 😮‍💨. Absolvovali sme hĺbkovu rekonštrukciu nízkoprahového klubu ICHTYS, ktorý si to po toľkých rokoch zaslúžil. Len vďaka Vašej podpore sme sa do toho mohli pustiť 🤗. Od výmeny elektrických rozvodov, cez dobudovanie toaliet až po zabudovanie kuchynskej linky. Prerábka však trvala o čosi dlhšie než sme pôvodne plánovali, poslednou fázou je doladenie detailov, aby sa tu decká cítili príjemne a bezpečne👍.

Rekonštrukcia

Pred Vianocami sme chceli darovať deťom z klubu niečo výnimočné 🤩. Keďže zima sa neodmysliteľne spája so snehom, rozhodli sme sa ich pozvať na lyžiarsky zájazd ⛷. Pre väčšinu z nich to bol prvý kontakt s lyžami a veľmi nás potešilo, že sme mohli byť toho súčasťou. Nič z toho by však nebolo možné bez Vašej pomoci 🤗.

Lyžovačka

V lete sme vzali partiu detí z klubu na Zochovu chatu 🛖 Pripravili sme im program zameraný na priateľstvo a jeho utužovanie 🤝Počas pobytu prechádzali cez rôzne prekážky a plnili úlohy, vďaka ktorým získavali potrebný materiál na záverečnú aktivitu. Čakala ich dlhá túra 🥵 , na ktorú však mohli použiť len to, čo počas plnenia úloh získali. Od samotného oblečenia až po vodu a jedlo. Vďaka materiálu, ktorý sme nakúpili za 2% sa k tomu mohli dopracovať.

Chata
Comments are closed.